Nastavení
V domácnosti se určitě neztratí ani při zahušťování polévek či k přípravě omáček.
Zakončení kleští plocha + plocha - vhodné pro uchopení křehčích pokrmů
Poslouží i jako bezvadná pomůcka při smažení koblih - k obracení a vytahování z tuku či k vytahování knedlíků a noků z vroucí vody.
Vyrobeno z ocelového galvanicky leskle pokoveného drátu.
Jednoduše uchopte sklenici pod závitem víčka a vyndejte ji ze zavařovacího hrnce.
Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia. Zavařování bez použití zavařovací hlavy.
Spona upínací se používá se zavařovací krytkou. Přidržuje stejnoměrně běžné víčko omnia.
Šlechač slouží k dokonalému rozšlehání - např. pudingového prášku v mléce, sušeného mléka s vodou či ke šlehání šlehačky.
Zastane ale i práci běžného otvíráku lahví a využijete ho i při prorážení plechovek."
Zavařovací hlava pro snadné uzavírání větších zavařovacích sklenic s PANO víčky.
Kráječ na pizzu Vám pomůže snadno nakrájet pizzu či koláč na jednotlivé dílky.
Vykrajovač jadřinců trubička snadno a rychle zbaví ovoce celého jadřince.
Zavařovací hlava pro snadné uzavírání zavařovacích sklenic s omnia víčky.
Kruhový otvírák na kulaté konzervy všech rozměrů, při otevírání nevznikají kovové piliny.
Škrabka typ Y slouží ke škrabání potravin, škrabe tenkou slupku.
Vykrajovač jadřinců snadno a rychle zbaví ovoce celého jadřince.
Jednoruční váleček na rozvalování těsta přímo v plechu nebo ve formě.
Tvořítko na koblihy se používá k přípravě koblih a je určeno na uzavření syrového plněného těsta.
Trojbodec najde své využití i k propichování knedlíků po vaření.
Škrabka srpeček P slouží ke škrabání ovoce a zeleniny, škrabe tenkou slupku.
Rádýlko slouží k rozdělení těsta na obdélníky po rozváleném těstě, ideálně využitelné na trubičky.
Nacházíte se na straně 1 z 2.