SHM 5207SS ruční šlehač SENCOR
Ruční šlehač,6 rychlostních stupňů pro všechny typy receptů,Tlačítko turbo pro maximální rychlost,2 druhy nástavců:,-Sada 2 nerezových šlehacích metel na šlehání smetany, krémů, bramborové kaše, pomazánek, vaječných bílků a žloutků,-Sada 2 hnětacích háků na hnětení těsta vyrobených z nerezové oceli,Tlačítko pro pohodlné uvolnění a vyjmutí nástavců,Tichý chod,Ergonomický design,Tepelná pojistka proti přehřátí,Příkon 400 W,Délka přívodního kabelu: 1,2 m,Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50-60 Hz
Vážení zákazníci,
objednávky uzavřené do 17.12.2025 doručíme do Vánoc.
Na pozdější objednávky již nemůžeme garantovat doručení.
Přejeme Vám krásné a klidné sváteční dny
Ruční šlehač
6 rychlostních stupňů pro všechny typy receptů
Tlačítko turbo pro maximální rychlost
2 druhy nástavců:
-Sada 2 nerezových šlehacích metel na šlehání smetany, krémů, bramborové kaše, pomazánek, vaječných bílků a žloutků
-Sada 2 hnětacích háků na hnětení těsta vyrobených z nerezové oceli
Tlačítko pro pohodlné uvolnění a vyjmutí nástavců
Tichý chod
Ergonomický design
Tepelná pojistka proti přehřátí
Příkon 400 W
Délka přívodního kabelu: 1,2 m
Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50-60 Hz
6 rychlostních stupňů pro všechny typy receptů
Tlačítko turbo pro maximální rychlost
2 druhy nástavců:
-Sada 2 nerezových šlehacích metel na šlehání smetany, krémů, bramborové kaše, pomazánek, vaječných bílků a žloutků
-Sada 2 hnětacích háků na hnětení těsta vyrobených z nerezové oceli
Tlačítko pro pohodlné uvolnění a vyjmutí nástavců
Tichý chod
Ergonomický design
Tepelná pojistka proti přehřátí
Příkon 400 W
Délka přívodního kabelu: 1,2 m
Napětí a kmitočet: 220-240 V, 50-60 Hz
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Šlehače |
|---|---|
| Záruka: | 24 |
| Hmotnost: | 1.26 kg |
| EAN: | 8590669277575 |
| Příkon: | 400 W |
| Počet rychlostí: | 6 |
| Šlehací metly: | Ano |
| Hnětací metly: | Ano |
| Turbo režim: | Ano |
| Barva: | STŘÍBRNÁ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
